حضرت امام على علیه‌السلام:

کُلُّ وِعاءٍ یَضیقُ بِما جُعِلَ فیهِ إِلاّ وِعاءُ العِلمِ فَإِنَّهُ یَتَّسِعُ بِهِ.

فضاى هر ظرفى در اثر محتواى خود تنگ‏تر مى‏شود مگر ظرف دانش که با تحصیل علوم، فضاى آن بازتر مى‏گردد.

سلام

با عنایت به الطاف کریمانه ی الهی، پردیس آیت‌الله خامنه‌ای دانشگاه فرهنگیان گرگان استان گلستان برگزار کننده اولین همایش ملی امور تربیتی را در امتداد رسالت فرهنگی و تربیتی به منظور ایجاد فرصت برای تأمین و تولید دانش آموزش محتوا در رشته امور تربیتی برگزار می‌‌نماید؛ که ما هر ساله‌ی شاهد تولیدات علمی و پژوهشی در سراسر کشور عزیزمان ایران هستیم. برگزاری این همایش می‌تواند حامل اندیشه‌های نو و یادآور نیاز به تحول در امر علوم انسانی به ویژه در تبیین نقش فعالیت‌های امور تربیتی در نظام تعلیم و تربیت اسلامی باشد در این میان برگزاری اولین همایش ملی امور تربیتی نقش بسزایی در بروز رسانی دانش تربیتی و تبادل تجربه میان محققان، پژوهشگران، اساتید، دانشجویان به ویژه دانشجو معلمان را دارد.

اینجانب وظیفه خود می‌دانم از حمایت‌های سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان، پردیس‌ها و واحدهای دانشگاهی فرهنگیان سراسر کشور، دانشگاه‌های حمایت کننده، مراکز علمی و فرهنگی و دانشگاه فرهنگیان استان گلستان برگزار کننده این همایش ملی و نیز همکاری بی‌دریغ اعضای محترم کمیته‌های علمی و اجرایی این همایش که از اساتید صاحب نظر در عرصه علم و دانش می‌باشند مراتب تشکر و قدردانی خویش را اعلام نمایم.

رجاء واثق دارم پروردگار متعال، همایش به بهترین صورت برگزار و مورد توجّه و اقبال شرکت کنندگان قرار گیرد. در این همایش علمی پژوهشی در حد توان تلاش خواهیم کرد تا فضا و شرایطی مناسب و کارآمد برای ارائه برنامه‌های علمی و اجرایی فراهم شود و با بهره‌گیری از مشارکت فعال شرکت کنندگان بحث‌های علمی ضروری مورد نیاز در جهت بالندگی و پویایی فعالیت های امور تربیتی و تحقق مدرسه صالح در راستای نیل به اهداف سند تحول بنیادین نظام تعلیم و تربیت اسلامی و رفع چالش‌های علمی موجود، در این مطالعه علمی فراهم گردد تا در نهایت این تلاش‌ها به  بالندگی و تعالی اسناد بالا دستی حوزه‌ی تعلیم و تربیت اسلامی کشور عزیزمان ایران اسلامی منتج گردد.

اینجانب به نمایندگی از کمیته علمی برگزار کننده همایش، قدردان حضور پربار کلیه‌ی نخبگان علمی و فرهنگی، اساتید پژوهشگر، محققان عزیز و دانشجو معلمان گرامی در این همایش خواهم بود.

دکتر امیر  پورشاهرودی

دبیر علمی همایش ملی